lördag 10 juli 2010

Slappa, slappa

En vecka har gått sedan jag gick på semester och det har inte varit en stilla stund känns det som, men roligt. Först var det tre dagars tävlingar därefter lite jobb i stugan och sedan bar det av till Stockholm till Maja och Gustaf. En jättefin lägenhet har de fått och med lite färg på väggarna så blir den kanonfin. Nu ska semester känslan landa i kroppen.

Livet flyter på i sakta mak,precis så där kravlöst härligt.Ni vet när man tappar bort vilken dag det är och ena gången man tittar på klockan är hon 09.00 och nästa är hon 16.30 *typ* Jaaaa man blir helt enkelt flummig,man bara finns Rätt skönt och välbehövligt när man normalt styrs av jobbet från morgon till kväll och det bara är massa tider som ska passas.

Får se om det finns något av värde att skriva om framöver. Ska tävla i Timrå den 31/-1/8 så det blir en liten rapport från den tävlingen. Det känns långt bort men det blir väl som vanligt, ett tu tre så är vi där. Får se i vilken form Emma är till den tävlingen då hon inte gör annat än gräver och letar bland gräs och tuvor. Att vara på landet är det bästa den damen vet, gräva och bada hela dagarna. Emmas aptit har inte varit den bästa på en månad, äter lite och ingenting, borde ha god aptit så som hon jobbar på dagarna.

Förstår mig inte på Emma som kan springa runt en sten hela dagarna i hopp om att finna något
Nej, jag tar det lugnt och spar på krafterna till det dyker upp något viktigare.

Hallo!!!!!!!!!!!!!!! är det någon där

Får se om jag kan lura lite bakom stenen.........

Så fina de har blivit.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar