lördag 22 maj 2010

Storstädning.........


Då har det varit storstädning både hemma och i stugan i veckan som gått. En ny insats till öppna spisen är på plats i veckan. Att elda för kråkorna är det slut med. Den är numera invigd och det blir riktigt varmt och skönt på bara tre fyra brasor och värmen stannar kvar länge.
Hundarna stortrivs på landet och Emma är nog den som trivs bäst. Påminner säkert om svunna tider då hon har växt upp på vischan till en ålder av sju månader. En nackdel med landet är dessa jäkla myggor och de första bätten blir som bölder.

Nya insatsen på plats innan proveldning.

Första brasan och den brinner som den ska, varm och skön värme får vi stugan. Det här är något som vi länge har funderat på att sätta in och nu äntligen är det gjort.

Nystädat och det luktar så gott och blev så fint.:)

Jaja det är fönstren kvar då men det får bli en senare aktivitet.

Man blir hungrig av allt städande.

En ny liten grann hund har kommit under vintern då vi har varit vilande från stugbesök. En sju månader gammal blandrastik som gärna vill komma in och leka. Ja inte med Emma då som är helt ointresserad av vad allt som heter leka med andra hundar. Buster däremot tycker att det är så kul att äntligen få leka och ha lite kul med en fyrfotad vän. En bättre lekfarbror får man nog leta efter.

Nu du ska du få.............. tycker Disa.

Kanske man skulle vara med lite grand................hm

Nej fy fan vad ni är jönsiga.........

Förstår inte hur ni kan tycka det är så kul och ligga där och brottas.

Nej jag går och letar sork i sorkhålen i stället. Lilla fröken Ferdinand:):) Alla är vi olika som tur är och Emma har andra kvaliteter.

Från oväder till....

Till strålande sol och en ren och fin altan och den är den bästa av allt. Stor, utsikt så det heter duga och med sol långt in på kvällen.

Då intar vi plats och äter första middagen i solen och utsikten för i år.

GOTT:)

Här har jag bra koll på läget.

Man blir sugen på att ta sig en båttur.

Man blir alldeles slut av att vara på landet.

**********************************************************************
Trevlig pingsthelg på er alla.



2 kommentarer:

  1. Vilken himla mysig stuga ni har. Kan tro att ni trivs bra där.
    Ha en riktigt skön pingsthelg.
    Själv jobbar jag.

    SvaraRadera
  2. Men så fint ni har i er stuga , och fint till alldelens vid vatten också!Ser riktigt idylliskt ut. Kan tro att ni och hundar trivs där. /Carina och T&B

    SvaraRadera