söndag 6 juni 2010

Tävligsresultat....

Lyckades med min och Emmas tredje pinne i hoppklass 1 och är numera i hoppklasss 2.
Då är vi hemkommen från Umeå efter två dagars tävlande. Det har varit jättetrevligt i glada vänners lag tillsammans med Anki, Mona och Frida. Vi har tävlat och haft det trevligt både under tävling och efter tävling med god mat och dryck och mycket prat om både det ena och det andra, så där som vi bara kvinnor kan.

Anki som har en Kromfohrländer Alice som tävlar i Large klassen mätte om sin Alice och blev numera ner mätt till en medium hund. Ingen var gladare än Anki och idag söndag fick de tävla i medium och det gick mycket bättre och det var mycke rättvisare mot Alice. Ibland kan det bli så olyckligt att hunden hamnar i fel storleks klass på grund av att den inte har stått rätt vid inmätning. Grattis Anki och Alice till en mer rättvis kamp framöver.

För Emma och mig var det lite varierande resultat. Vi tog vår tredje pinne i hoppklass 1 och avancerade till hopp klass 2 Vi fick idag tävla i tvåan och vi blev trea av fem så det är ju inget resultat som man känner sig stolt över. Loppet var en katastrof i mina ögon. Anki filmad oss och att titta på filmen i efterhand är ju ett
bra sätt att se vad man ska förbättra sig på. Efter att ha titta på filmen vet jag inte i vilken ordning jag ska börja??? vikten? eller handling?

Resultat igår lördag var sjua i agility och trea i hopp med pinne. Idag söndag diskad på grund av tre vägran i agility (två i slalom och ett på gungbrädan) och trea i hopp.




Jag och Emma i agility där vi kom sjua igår lördag.



1 kommentar:

  1. GRATTIS till pinne och uppflytt!! Vad ni är duktiga!:D Det ser verkligen så himla roligt ut!/Carina m russellrumporna :)

    SvaraRadera