söndag 10 januari 2010

Gnäll. gnäll



Vi människor är nog skapta att gnälla över det mesta. Är det inte för kallt så är det för varmt och så där håller vi på allt som ofta. Idag var temperaturen på 14 grader och sol mitt på dagen, på med snöskor och en skogpromenad med Buster och Emma och hur härligt kan det inte vara trots allt. Hundarna som inte varit ute på någon längre promenad den sista tiden uppskattade verkligen rundan.


3 kommentarer:

  1. Men idag får vi inte gnälla! Endast -8 här på morgonen i Ullånger , sol men väldigt blåsigt. Vackert! Tyvärr har jag jobbat men gott ändå att se ut på vacker solig vy sånna här dagar. Vackra bilder här hos dig me :) Ser ut som Buster o Emma njuter av å va ute också! /CTB

    SvaraRadera
  2. Vilka fina vinterbilder. Inspirerar till egen vinteraktivitet. Christian och jag skall strax ge oss ut på Norrvikens is. Han får åka skridskor medan jag av bekvämlighetskäl håller mig till skidor.
    Classe

    SvaraRadera
  3. Roligt att du till slut kunde skicka iväg en hälsning och ännu roligare att du blivit inspirerad att fram dina skidor.Hälsa Christian och ha en trevlig dag KÄRA svåger/Ambran.

    SvaraRadera