söndag 14 februari 2010

Solen tittar fram.





En helg som denna kan man inte klaga på, sol, sol och en ganska behaglig temperatur mitt på dagen.
På lördag var vi och träna agility i ridhuset, vi har inte varit så många när vi har tränat tidigare. Den här lördagen var det många som tinat fram så vi var väldigt många tränings sugna så det blev lång väntan mellan passen. Även om solen sken så blir det väldigt rått och kallt i ridhuset.
Jag åkte tidigare för att hinna med en sväng på snöskorna, Buster måste få lite kuligt också då han inte tränar agility längre. Att följa med som sällskaps bror är ju inte lika roligt.
Hundarna har verkligen haft det kämpigt med kylan i vinter att få ut Emma när tempen visar 15-16 grader är i det närmaste omöjligt . Härom kvällen kunde man följa spåren efter klorna som fälldes ut som bromsar så nu har jag gett upp, det blir baksidan huset när det är riktigt grinigt. Buster går det något bättre med men även han blir snabb på att göra ifrån sig. Nu hoppas jag att vi har gjort det värsta beträffande den här vintern och att det bara kan bli bättre och bättre. Nu ska vi ut på en skogsrunda igen i en fantastiskt solig dag och då tar vi vägen förbi mor och far på Alla hjärtans dag kaffe och alla ni andra en Alla hjärtans dag kram på er.


Det finns fler som har fått nog och längtar efter sol och värme.

Om det är något som Russlar gillar så älskar de att ligga i solen, spelar nästa ingen roll hur varmt det är.

1 kommentar:

  1. haha ja du russlar de hittar solen de! Tur de kan njuta av den såhär inomhus denna årstid. Nu hoppas vi på en superduperfin vårvinter!!

    /carina T&B

    SvaraRadera