lördag 17 april 2010

Lördag......


April, april det är vad man kan säga om vädret i morse:( Humöret blev inte på topp direkt när snön dalade ner som dasslock från himlen. Som tur var så höll det inte i sig så värst länge. Nu skiner solen och man får inte klaga.

Klaga gör nog Emma som har varit och ögonlyst sig. Med vidöppna pupiller så är inte ljuset den bästa vän idag. Allt såg fint ut som väl var.


Ja när vädret visade sig från den sämsta sidan i morse så måste man hitta på något. Ett litet projekt som jag haft på gång men inte blivit av på grund av en gapande tom skrivare med färg. Nu har här inhandlats färgpatroner och jag skred till verk. Har gjort tryck till två T-shirts en till mig och en till Anki som äger Kromfohrländer "Alice". Tänkt att bli våra turtröjor när vi ska ut och tävla agility i sommar. Ska testa min i morgon så får vi se om den åker i soporna eller om det blir en turtröja:)

Emma, Buster och Alice

2 kommentarer:

  1. Vilka fina tröjor du har fixat.
    Hoppas det går bra för Emma imorgon.

    SvaraRadera
  2. Lycka till med Emma imorgon. Håller med att tröjorna är riktigt snygga. Jag tar med min till Finland. Är väldigt stolt över den.
    Ha det gott kram Anki

    SvaraRadera